IOGA, QIGONG (CHI KUNG), MEDITACIÓ I ACTIVITATS AL BOSC

  Estar unes hores en un bosc està comprovat que ens beneficia en molts aspectes (Shirin Yoku), també produeix molts beneficis caminar per la natura. Si a aquests beneficis li sumem unes activitats i actitud especifiques, a través de tècniques comprovades de control de l'estrès i dels estats emocionals negatius, es multipliquen els efectes positius.

  Farem Activitats, encaminades a contactar amb el bosc i conèixer-lo amb tranquil·litat i calma. Portarem tots els materials necessaris i us anirem assessorant, en cadascuna d'elles, amb moltes idees.

  Per centrar-te i conèixer-te a tu mateix, que millor que fer-ho en un entorn natural, entre el verd i el so dels ocells de fons.

  Farem Ioga reconstituent, meditació d'arrelament, Qigong, mandales físics amb materials de la natura i també en paper, anirem fent un herbari, pintarem pedres com l'art de donar vida a aquests elements que trobem a la naturalesa, toto en quietud i sota el teu arbre preferit. Conèixer l'invisible. El bosc té molts secrets que mai veiem. T'agradaria veure amb detall les coses petites, com són els fulls de molt de prop o de què està feta la pròpia terra? ... portarem una lupa binocular perquè els puguis veure.

  Enmig de la ruta i del bosc, millorarem el nostre estat anímic i emocional.

  * Les activitats que es fan depenen del tipus de ruta, de la climatologia i de les seves característiques.

  plogo1info@boscosdecatalunya.cat

  Organització, guia, shirin yoku i xerrades
  Víctor 691 323 066
  Organització, guia, activitats de Ioga i millora personal
  Inma 659 39 25 21
  whastapp
  logoa
  Associació per a la protecció i el coneixement dels boscos de Catalunya

  logocreantequilibri

  Nou projecte per 2022